Harmonogram

IC3 (szkolenie –  150h)

Wybierz termin szkolenia

Grupa 1

Start szkolenia16.07.2018
Czas zajęć6h
Godziny zajęć15.30-21.30
MiejscowośćKwidzyn

Harmonogram

Grupa 2

Start szkolenia16.07.2018
Czas zajęć6h
Godziny zajęć15.15-21.15 / 08.45-14.45
MiejscowośćGdańsk

Harmonogram

Grupa 3

Start szkolenia19.07.2018
Czas zajęć6h
Godziny zajęć09.30-15.30
MiejscowośćTczew

Harmonogram

Grupa 4

Start szkolenia10.08.2018
Czas zajęć6h
Godziny zajęć15.45-21.45 / 08.00-14.00
MiejscowośćLębork

Harmonogram

Grupa 5

Start szkolenia06.08.2018
Czas zajęć6h
Godziny zajęć15.00-21.00 / 08.30-14.30
MiejscowośćGdańsk

Harmonogram

Grupa 6

Start szkolenia31.10.2018
Czas zajęć6h
Godziny zajęć08.00-14.00 / 16.00-22.00
MiejscowośćGdańsk

Harmonogram

Grupa 7

Start szkolenia05.12.2018
Czas zajęć6h
Godziny zajęć15.00-21.00
MiejscowośćŁosino

Harmonogram

Grupa 8

Start szkolenia07.01.2019
Czas zajęć6h
Godziny zajęć08.00-14.00
MiejscowośćGdańsk

Harmonogram

Grupa 9

Start szkolenia10.01.2019
Czas zajęć6h
Godziny zajęć15.30-21.30
MiejscowośćMalbork

Harmonogram